Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés





- MFt
 

-

- db

- db
építés módja




















állapot


















fűtés típusa































Ingatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Családi ház Fót

Eladó Családi ház Fót

Az ingatlan adatai



hirdetés azonosítója: 116908
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Családi ház
irányár: 179 000 000 Ft
megye: Pest még több Pest megyei hirdetés
település: Fót még több Fót
telek terület: 658 m²
hasznos alapterület: 300 m²
áramellátás: Bevezetve (230 - 400 Volt)
vízellátás: Van, saját vízórával
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Dupla komfort
fűtés típusa: Cirkó
építés éve: 2000
állapot:
külső állapot: Hőszigetelt
szobák száma: 6
parkolási lehetőség: Garázsban
bővebb leírás: Fóton a kisalagi részen közkedvelt utcában, családi házas környezetben saját részre épített egyedi hangulatú és kivitelezésű nagyon színvonalas műszaki és korszerű energetikai felszerelésekkel épített családi ház eladó.

Az épület a 2000-es években épült, de műszaki és energetikai szempontból a mai kor elvárásainak is megfelelő ingatlan.

Az egyedi tervezésnek és igényeknek megfelelően nagyon sok különleges és egyedülálló megoldás készült, melynek köszönhetően válik az épület kivételessé.

Az elrendezése kiváló, tágas terek és átgondolt elosztás jellemzi. A lakószinten a nappali, konyha, étkező területe 60 nm, 2 fürdőszoba, 2 WC, és 2 gardrób is kialakításra került. A nappaliból tágas terasz nyílik, amely Budapestre panorámás. Az alagsori szinten dupla garázs, gépészeti helyiségek, mosókonyha, konditerem, valamint egy 60 nm-es medencetér, melynek a mennyezete biztonsági üvegként a nappali padlóját képezi. Ezen a szinten további szobák kialakítására lehetőséget adó helyiségek vannak.

Az épület 38-as porotherm téglából épült dryvit hőszigetelő rendszerrel, 10 cm-es porotherm belső falazattal. Két rétegű nyílászárók, mindenhol elektromos redőnnyel ellátva, beltéri fa nyílászárók.

Az épület fűtéséről egy kombinált fűtésrendszerű gázkazán gondoskodik, mely a meleg vizet is adja, ehhez kapcsolódik egy puffertartály, a hőleadás padlófűtéssel történik. A nappaliban helyet kapott egy vízteres kandalló, amely a keringető rendszernek köszönhetően az egész házban képes ellátni a fűtést. A kandallóba beépítésre került egy égéstermék elszívó is. További extra a központi porszívó és szennyesledobó, melyeknek gépészeti központja az alagsorban található. A fúrt kút szétválasztott, kétkörös vízvezetékrendszerrel ellátott.

A medence 1,6 méter mélységű, víztisztító és keringető rendszerrel felszerelt, valamint ellenáramoltató és medencevilágítás is beépítésre került. A helyiség párátlanító berendezéssel és egyedi világításrendszerrel is ellátott.

További extrák: zónázott riasztó, kamerarendszerrel kombinálva, hűtő-fűtő klímák, törülközőszárítók, beépített bútorok és tárolóhelyek az épület teljes területén, konyhabútor minőségi gépekkel szerelve. 3 fázis+ipari áram (3x16A; 380V) 

A kert gyönyörűen parkosított és rendszeresen karbantartott, a gyep körül évelő növények, és bő termésű cseresznyefa. A kertben kerti szerszámos tároló, tüzifatároló a nappaliban lévő vízteres kandallóhoz, kerti grill, bográcsozó, és fedett tágas étkező. A kertből léphetünk a fedett zárható télikert vagy napozóként is használtható területen keresztül a medencetérbe is. A telek teljesen körbezárt, terméskőből készült kerítésből, így biztosítva a biztonságot és a családias hangulatot a kertben is. Elektromos tolókapu, és elektromos nyitású személyi bejáró, térkövezett parkoló, a garázslejáró fűtött, a járdák világítással ellátottak.

Megtekinthető telefonos időpont-egyeztetés alapján: Lovack Tamás 20/559-3395
helységek:

Fényképek

A hirdető adatai

kapcsolat: Lovack Tamás  
telefonszám: +36 20 559-3395  
e-mail cím: uh.zahizsekanud@samatkcavol  
     
ingatlan iroda: Dunakeszi Ingatlanközpont Az iroda további hirdetései
iroda címe: 2120 Dunakeszi, Fő út 69.  
telefonszám: +36 20 220-9995  
fax:  
e-mail cím: uh.zahizsekanud@ofni  
weboldal: www.dunakeszihaz.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!