Irodaszer webáruház Hobbi kellékek webáruház Jégkár és horpadás javítás fényezés nélkül
« új keresés

Keresés

- MFt
 

-

- db

- db
építés módja
állapot


fűtés típusaIngatlan hirdetések / Eladó ingatlanok / Eladó Családi ház Göd

Eladó Családi ház Göd

Az ingatlan adataihirdetés azonosítója: 90068
jelleg: Eladó
ingatlan típusa: Családi ház
irányár: 140 000 000 Ft
megye: Pest még több Pest megyei hirdetés
település: Göd még több Göd
telek terület: 1083 m²
hasznos alapterület: 250 m²
áramellátás: Bevezetve (230 Volt)
vízellátás: Van
csatornázottség: Közműhálózatba bekötve
gázellátás: Vezetékes gáz
építés módja: Tégla
komfort fokozat: Összkomfort
kilátás: Vegyes
fűtés típusa: Cirkó
építés éve: 2001
állapot: Kiváló
külső állapot: Újszerű
parkolási lehetőség: Garázsban
klíma: Saját split klíma
bővebb leírás: FELSŐ-GÖDÖN, DUNA-PART KÖZELI GYÖNGYSZEM, ÍZLÉSES, IDŐTÁLLÓ, IGÉNYES KIVITELEZÉS, ELEGANCIA, BIZTONSÁG, KÉNYELEM SOK EXTRÁVAL! 


Egyedülálló a piacon! Vásároljon minőséget! 
Dunához csupán 550 méterre, Felső-Gödön, Dunai oldalon, csodás természeti környezetben eladó ez a csupán 17 éves, családi házas ingatlan. 

A 2001. évben 1083 négyzetméteres telekre épített családi ház 250 négyzetméteres, melyben a központi helyet a 47 négyzetméteres - étkezővel szinteltolással, de egy térben megálmodott - nappali foglalja el. Három hálószoba, és három gardrob került kialakításra, kiváló minőségben. A ház mindhárom szinten tartalmaz egy fürdőszobát. A pinceszinten a konditerem, valamint a 4 személyes Finnrelax szauna és szolárium szolgálja az ott lakók kényelmét. A két fűthető garázs is a főépületben kapott helyett, egyik a földszinten, másik a pince szintjén. 

MŰSZAKI TARTALOM:
A kivitelezés kizárólag szakemberekkel, megbízható cégekkel, márkákkal történt. A teljes ingatlanra az igényes anyagválasztás, az egységes, visszafogott stílus jellemző. Az alapozás előtt talajmechanikai vizsgálat készült, a tégla falat szigetelő vakolattal látták el, a födém betongerendás, kefnis födém. A fa fedélszék Tondach cserép héjalással lett borítva. A külső homlokzat újraszínezése 6 éve történt. A belső járólapos padlózatokat, a fürdőszobákat a legkiválóbb minőség jellemzi, időtálló, igényes burkolatok. A külső nyílászárók vörös fenyőből készültek, kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel, a belső nyílászárók anyaga tölgy. Minden nyílászáró szegmenesíves kialakítású, kiváló állapotban. A konyhabútor cseresznyefából készült, a konyhai műszaki tartalom a legjobb minőségből lett kiválasztva. (Ariston, AEG, Blanco) Nagyszerűen karbantartott, újszerű ingatlan. 

KÖZMŰ és EXTRÁK: 
Teljes közművesítettség, gáz-cirkó és kandalló fűtéssel. Az ingatlan teljes vízellátása vízlágyító berendezésen keresztül történik, megakadályozva a vízkövesedést. Az ivóvíz tisztítására külön víztisztító berendezés szolgál. A használtvíz, valamint a csapadékvíz elvezetését két kiemelő szivattyú is segíti. A biztonsághoz a minőségi kamera- és riasztórendszer járul hozzá. A terasz fedését elektromos napellenző teljes teraszfedéssel biztosítja, valamint az extra méretű szaletli teljes árnyékolására is elektromos irányítású árnyékoló rendszer szolgál. A kapu, valamint a garázsok bejáratai automatizált, elektromos kapuk, valamint a kerti, bejárati világítás mozgás- és fényérzékelős kiépítésű. A kert: Toro öntözőrendszer, a gyeptéglás telepített gyep alatt vakondháló, a kavicságyak alatt geotextil segíti a kert könnyebb gondozását. 

ELHELYEZKEDÉS, KÖZLEKEDÉS:
Felsőgöd, Budapest Belvárosától 34 km-re, Vác központjától 9 km-re található.
Az ingatlan a Dunához 550 méterre helyezkedik el, gyalog 7 perc.

Vasút: A 24 km-re lévő Budapest-Nyugati Pályaudvar 33 perc alatt érhető el. A zónázó járatok fél óránként közlekednek. 
Autóbusz: A távolsági buszjáratok csúcsidőben szintén félóránként indulnak (300-as busz megállója 250 méterre van), fél óra alatt az Újpest, Városkapu végállomásra érkeznek Gödről.
Gépjármű: Az M0-s körgyűrűre, a Megyeri hídhoz 21 perc alatt lehet beérni, de Budapest belvárosa is csupán háromnegyed óra alatt elérhető.

FEKVÉS, NÖVÉNYZET, KERT: 
Duna-közeli, ősfás környezet. Az ingatlanon intimitását az utcafronton épített kőkerítés és kb. 140 tuja és hamisciprusból álló, egészséges élő kerítés biztosítja, melynek magassága 6-9 méter. A minőségi térburkolat 6 éves, a parkosított kertben nagyméretű, terméskő csobogó, szerszámtároló házikó, valamint hatalmas szaletli épült. 

Meggyőződésem, hogy ebben a kategóriában Ön a legjobbra talált! 

Megtekintésre komoly érdeklődőket várunk, az ingatlan bemutatására rugalmasan állunk rendelkezésre!
helységek:

Fényképek

A hirdető adatai

kapcsolat: Sánta Ildikó  
telefonszám: +36 70 326-1433  
e-mail cím: moc.liamg@tfkoudks  
     
ingatlan iroda: S.K. DUO Kft. Az iroda további hirdetései
iroda címe: 2117 Isaszeg, Jegenye u. 26.  
telefonszám: +36 70 326-1433  
fax:  
e-mail cím: moc.liamg@tfkoudks  
weboldal: www.skduo.hu  

Amíg nem vette fel a kapcsolatot személyesen az eladóval addig ne utaljon előleget!